Welkom!


Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Dat waardeer ik! Aangenaam, Willemijn van der Wal, 21 jaar oud en woonachtig in Oud-Alblas. Een klein dorpje naast Alblasserdam.

Fotografie is een passie voor mij waarbij ik mijn energie kwijt kan, maar waar ik ook energie uit haal. Het contact met jullie als klant is iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast probeer ik jullie als gezin, of als stel vast te leggen zoals jullie zijn. Het fotograferen is al op jonge leeftijd ontstaan. Ooit een klein cameraatje gekregen waarmee ik eindeloos mijn tante-zeggertjes of vriendinnen op de foto zette en sindsdien niet meer gestopt. Sinds 2 jaar fotografeer ik als officieel fotograaf. Voornamelijk gezinnen, stelletjes, pasgeboren baby'tjes met af en toe een bruiloft tussendoor.

Naast fotografie werk ik ook nog in het onderwijs. Kinderen hebben echt mijn hart. Of het nu een kleuter uit groep 1 is of een stoere knul uit groep 8. Altijd genieten!

Daarnaast probeer ik zo af en toe ook nog te ontspannen. Je kunt me dan vinden met een boek, een puzzel of ik maak een wandeling door het bos. Heerlijk om in de natuur te zijn!


Blijf op de hoogte
@to__remember_