Jan-Hendrik & Maria - 22-02-2022


Dinsdag 22 februari was het de grote dag van Jan-Hendrik & Maria. Een speciale dag maar ook een hele speciale datum, daar was goed over nagedacht ;). De dag begon bij Jan-Hendrik in Alblasserdam Hij kreeg een doosje overhandigt waar zijn stropdas in zat met, jawel, de kleur van de jurk! Na wat foto's te hebben gemaakt bij de bruidegom, ging ik naar Maria in Bleskensgraaf. Maria is een oudklasgenoot van mij en we kennen elkaar ons hele leven al, extra speciaal dus dat ik hun dag mocht vastleggen 😃.

Toen ik aankwam in Bleskensgraaf was Vera van HairdobyVera bezig met het haar van Maria. Er heerste een relaxte sfeer in huize Luijk, Maria had op dat moment ook nog geen last van spanning. Heerlijk toch! Na even wachten was eindelijk het moment daar dat Maria haar bruidegom mocht ontmoeten.


Na de ontmoeting gingen we naar Nieuwpoort om daar foto's te maken, tussendoor stopte we nog bij een mooi weggetje in Bleskensgraaf wat ook een mooie fotolocatie was.

Tijdens het foto's maken moesten we oppassen dat we geen daggasten tegen kwamen. Die waren ook op weg naar Nieuwpoort, de ceremonie vond daar namelijk ook plaats 😉

Na de ceremonie reden we door naar de Veldschuur in Hendrik Ido Ambacht om de bruidstaart aan te snijden. Die was wel heel bijzonder, want Maria heeft die zelf gemaakt, talent! Vervolgens was er in Alblasserdam een drive-in voor de overige gasten. Na het eten bij de Veldschuur reden we opnieuw naar Alblasserdam voor de kerkdienst. De dag eindigde weer bij de Veldschuur waar de daggasten nog een bakje koffie kregen.


Jan-Hendrik & Maria, bedankt dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn!


Jurk: Speksnijder

Pak: Speksnijder

Visagie: HairdobyVera

Weddingplanner: Puur BruidsGeluk

Feestlocatie: De Veldschuur