Job & Jeanet - 13 augustus 2021


Vrijdag 13 augustus was het zo ver. Job & Jeanet stapte in het huwelijksbootje. Voor Job ging de wekker al vroeg, want hij moest vanuit het Zeeuwse Poortvliet naar Streefkerk rijden. Toen ik bij de bruid aankwam werd ze al helemaal in de watten gelegd door de kapster en visagist. Terwijl Jeanet met behulp van haar moeder haar jurk aan deed, kwam Job het pad oprijden. Nadat de bloemen op de auto gelegd waren en Jeanet helemaal klaar was, kwam het moment van de ontmoeting... spannend! Nadat het bruidspaar wat gegeten en gedronken had gingen we op weg naar de fotolocatie. Dat was dicht bij het ouderlijk huis van de bruid, dus we hoefden niet ver te rijden. We hadden het weer gelukkig mee en een zacht zonnetje liet zich vaak zien, prachtig!

Na de fotoshoot reden we weer terug naar het ouderlijk huis van de bruid waar het ontvangst met de daggasten plaatsvond en de ceremonie. Heerlijk toch! Alles lekker thuis en helemaal hoe je het zelf wil! Nog gauw werden er corsages opgespeld bij de daggasten en toen was iedereen er toch echt klaar voor. Nadat iedereen wat gedronken had en een lekkere koek van Bakkerij Vlot op had, werden de groepsfoto's gemaakt.

De ceremonie vond plaats in het weiland achter het huis. Heerlijk ontspannen, zittend op strobalen, kijken, luisteren en het moment in je op nemen. Meer hoefde er niet. Vervolgens genoot iedereen van een broodmaaltijd. Daarna was het tijd om richting Zeeland te rijden waar het huwelijk kerkelijk bevestigt werd en waarna vervolgens de receptie werd gehouden. Als bruidstaart had het bruidspaar gekozen voor een typisch Zeeuwse lekkernij, namelijk: een gevulde bolustaart, of zoals ze het daar zeggen " 'n jikkemiene-toarte" En lekker dat 'ie was!! Voor de avondgasten was er een borrelreceptie, vervolgens was er met de daggasten een bbq-buffet. Toen de zon bijna onderging riep ik het bruidspaar nog even naar buiten voor wat mooie plaatjes in het Zeeuwse landschap.


Job en Jeanet, dank jullie wel voor deze mooie, relaxte dag en het vertrouwen in mij! Het was mij een genoegen om bij jullie bruiloft aanwezig te mogen zijn!


Jurk: Speksnijder

Pak: Suid Supply

Hoed: Beau Chapeau Hoedenatelier

Bloemen: Tuincentrum de Bonte